Prisliste personlig trening

Priser for treningstimer med PT på senteret


Ta direkte kontakt med en av våre Personlige Trenere her, eller kontakt oss på kick@kickfinnsnes.no, og du vil bli kontaktet av en av våre Personlige Trenere.

Klipp/timerOrdinær prisDUO
1 650,--
53000,-2000,-pr pers
105500,-3500,- pr pers


DUO timer kan gjennomføres med en venn, kjæreste eller kanskje en kollega! Utmerket for deg som motiveres av å trene med andre, samtidig som du får tilpasset øvelser til deg, og dine mål!


COACHING — for deg som ønsker oppfølging over tid

Vi kan også tilby oppfølging og coaching over en lengre periode (min tre mnd). Her vil vi jobbe med både kostholdsplan/veiledning og treningsoppsett. Det vil være én eller to treningsøkter pr uke med din PT, alt ettersom hva du selv ønsker. Dette er den perfekte løsningen for deg som vil ha hele pakken, og ønsker å nå ett mål du har satt deg. Opplegget er skreddersydd deg og din livssituasjon. Du trenger ikke gå på en streng diett for å oppnå for eksempel vektnedgang. Alle våre Personlige Trenere oppfordrer til å spise variert og næringsrik mat, og du vil ikke bli satt på hurtig løsninger som shake etc., med mindre du selv har ett sterkt ønske om å inkludere det i din kost.

Lurer du på om coaching kan være noe for deg? Ta kontakt for en uforpliktende samtale!


Vi har Tanita Fitness scan på senteret hvor du kan måle din kroppssammensetning. En måling koster kr 250, og avtales i forkant. Vi oppfordrer alle som benytter seg av tjenester til å ta en måling, da dette er en fin måte å se sin fremgang på.

BLI MEDLEM

Registrer deg på nett nå!

Bli medlem