Personlig Trening

Med Personlig Trener får du en trygg og effektiv trening med deg i fokus. Uavhenig av alder, kjønn, treningserfaring og helsetilstand vil du nå nye høyder med god veiledning og motivasjon!

Trenger du hjelp til å komme igang med treningen? Eller kanskje du trenger mer utfordring i treningsrutinene dine? Uansett forutsettning kan du få hjelp hos en våre personlige trenere.

 • Tonje Fjeldstad

  Eier og senterleder for Kick.

  Tonje er sertifisert personlig trener, og har tatt sin utdanning hos SAFE Education, som er godkjent i henhold til europeiske krav utformet av EHFA (European Health & Fitness Association). Hun har også videreutdannet seg innenfor kosthold, med vektreduksjon som hovedtema, og brenner ekstra for å hjelpe deg som ønsker å endre din livsstil!

  I tillegg til å være personlig trener er Tonje utdannet gruppetreningsinstruktør, og har tatt flere kurs innenfor dette. Hun er aktiv som instruktør på senteret, og har flere gruppetimer hver uke i sesongen.

  Tonje har lang erfaring med trening, og har trent styrke i over ti år, som også har vært hennes store lidenskap. Hun finner en glede i styrketrening, noe hun mener alle fortjener å oppleve, enten man får det av styrke, løping, gruppetimer eller noe annet. Det viktigste er å finne noe man liker, ha det gøy, og jobbe seg mot nye mål på veien. Da kommer mestringsfølelsen, og man fortsetter å jobbe på!

  Tonje er tobarnsmamma, og har vært aktiv gjennom begge sine graviditeter, og kan veilede og hjelpe deg som gravid gjennom ett mer aktivt svangerskap.

  Vil du ha hjelp med å komme i gang eller nå ett mål - ta kontakt, jeg hjelper deg gjerne!

  Utdanning og kurs:

  • SAFE Education 2012
  • Weight trainer - Akademiet for personlig trening 2013
  • Gruppetreningsinstruktør grunnutdanning SATS - 2012
  • Bodypump - Les Mills 2010
  • Corebar - 2013
  • Gruppetreningsinstruktør - Inspartum 2018
  • Massasjeterapaut - Massasje og terapi skolen i Tromsø - 2015


  tlf: 481 30 218
  e-post: tonje@kickfinnsnes.no

 • John Marco Sletten

  John Marco praktiserer som Personlig Trener og Coach på Kick Finnsnes med sitt eget firma, JMA Performance, og er sertifisert personlig trener gjennom Akademiet For Personlig Trening.

  John Marco brenner for forskning når det kommer til trening, kosthold og hvordan å implementere dette til hvert enkelt individ han jobber med. Om dette er en avansert atlet eller en person som generelt ønsker å komme i bedre form fysisk og psykisk, vil forskning alltid ha en relevans til å kunne bli implementert i fremgangsmetoden. For å lykkes med trening må også andre faktorer i hverdagen som psykisk helse, stress, søvnmønster, kostholdsvaner, jobb, familie og livsstilsvariabler generelt tas i betrakning. John Marco sørger for en helhetlig kartlegging for din optimale fremgangsmåte for å nå målene man jobber for.

  John Marco er selv aktiv innen styrketrening, og har konkurrert i Mens Physique. Videre har han planer om å debutere i WNBF (World natural Bodybuilding Federation) om noen år.

  Utdanning og kurs:

  • Akademiet for Perosonlig trening 2018
  • Physique contest prep - JPS Health & Fitness 2020
  • Transitioning away from tracking - 3D Mucle Journey 2020
  • The Hypertrophy Summit - JPS Health & Fitness 2020


  tlf: 414 80 204
  e-post: johnmarcoariza@gmail.com

BLI MEDLEM

Registrer deg på nett nå!

Bli medlem