Ansatte

Her kan du lese mer om våre ansatte

 • Tonje Fjeldstad @tonjeefjeldstad

  Tonje er eier og senterleder for Kick Finnsnes. Hun jobber også som personlig trener og gruppetime instruktør, samt at hun har utdanning som massør.

 • Ina Marie Mikalsen @inamoor

  Ina er ei smilende og strålende jente vi er så heldige å ha med på laget. På senteret er hun gruppetreningsinstruktør, men kan også være å treffe i resepsjonen til tider. I tillegg til gruppetimer er hun ofte å se i studio og trener styrke. Ved siden av jobben hos oss driver Ina sitt eget firma; Beauty by Inamoor, som hun drifter i lokale hos oss.

 • Elisabeth Lura @ellielur

  Elisabeth er ei solstråle du ofte treffer på i resepsjonen hos oss. Hun er litt som poteten, og kan alt. Hun har derfor flere viktige roller på senteret, og er en meget viktig brikke hos oss.


 • Solfrid Hustad

  Solfrid er ett friskt pust fra Nord som elsker høy fart og musikk som dunker! Solfrid er utdannet spinninginstruktør, og kjører faste timer hver uke i sesongen, i tillegg til maraton timer med jevne mellomrom.

  Solfrid er også utdannet massør, og praktiserer i lokaler hos oss.

 • Jannike Liss Grønås

  Jannike har vært en del av Kick siden det åpnet dørene i 2011. Hun har nærmest hatt sine faste spinntimer etterfulgt av core i alle år. På Jannike sine timer blir du alltid tatt imot med ett smil, og alle føler seg inkludert og velkommen av hennes vesen.

BLI MEDLEM

Registrer deg på nett nå!

Bli medlem